Anotace: Je to básnička o mém příteli. A mluví o něm úplně všechno. Bojím se jej...Stejnou měrou, jakou se bojím sebe. Milovala jsem ho, dnes už si tím nejsem jistá. A ani přesto bych ho nechtěla vyměnit...Nechtěla...
Zajímavě vybalancované dílko forma/obsah, prostě i rytmus sedí a to se cení.
04.10.2007 22:16:00 | prostě Zuzana
Dekuji Ti ma mila ze jsi ke me prisla , nemej strach z niceho srdicko Ti napovi jak dal, poslechni ho, hodne stesti.
28.09.2007 17:11:00 | carodejka