Chvíle s Tebou
Pro Tebe dýchám a žiju jen,
smutný je bez Tebe každičký den.
Dny bez Tebe jsou tak prázdné,
chvíle s Tebou zase tak krásné.
Jsi to jediné po čem opravdu toužím,
bez Tebe jen ve tmě bloudím.
Potřebuju Tvoje světlo,
je mi bez tebe velký smutno.
Komentáře (0)