Parádní básnička. Prosím o radu "starší", kolikrát za život se člověk opravdu zamiluje ? A jaká je šance, že jeho cit bude opětován ? Nějak si nedokážu představit, že co 17 let to 2krát marně zamilovaný. A ať to zní klidně dětinsky. Právě řeším jestli je láska bakteriálního nebo virového původu.
28.09.2007 22:36:00 | JR
Ten konec mne trochu zamrazil, co se týče teho snížku ... raději ať Slunko hřeje Tě na srdéčku, aj dušičce ...
28.09.2007 21:54:00 | NikitaNikaT.
:) To je snad super, ne?:) Já jsem se - pokolikáté už - ztratila ve své nemožnosti..:)
28.09.2007 21:15:00 | Rádoby zoufalá