Lásko neplač
Píši lásko "jsi můj sen"
v moři setmělém.
V lampách noci se Tvé oči třpytí
a mlčení nás soudí, že jsme všechny krásné chvíle
zapomněli?
Já vím, jsi žena. Buď ženou,
krásnou, mou, mým dotykem již znavenou
A ten měsíc je velký lhář, když Ti
daleko ode mě dá pod polštář, můj šén,
teplý jak fén, mou duší vonící.
Co s tím naděláš, když život je velký lhář
a promarněné chvíle štěstí dává ve výprodeji
na oltář
A šašek se směje, jak mu štěstí přeje
Tvoje ruka mi vyklouzla z dlaně.
¨
Ty pláčeš?
Proč?
Vždyť víš co chceš
A její objetí nic nezmění
Miluje mě
Miluji ji
Nezůstane u mě
Nezůstanu u ní a budu jí pořád milovat
A budu Tě pořád milovat
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)