Ještě k jednomu tanci prosím
Slovo přítel velmi hřeje,
ale v srdci neuspěje.
Tak dej šanci tomu chlapci,
vyzvi jej zas ke svému tanci.
On parketem života tě povede
a s pomocí tvou to jistě dovede.
Je oddaný ti láskou i citem,
rád by byl víc než-li jenom přítelem.
Tak dej šanci tomu chlapci,
vyzvi jej ke svému tanci.
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (0)