Jsi...
Jsi vánek co mě hladí po čele,
jsi touha co mě hřeje na těle.
Jsi sen o kterém jsem snil
a každým okamžikem tě ctil.
Jsi krása co mě omámila,
jsi moje víla přerozmilá.
Hvězdička mé duše,
chci mít pro tebe vlastnosti Artuše.
Přečteno 704x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)