Polibek
Jeden polibek pro nejkrásnější,
pro slečnu mého srdce,
pro hvězdu ze všech nejjasnější,
jejíž tvář hladí mé ruce.
Polibek pro tu co mám ji rád,
pro její kudrnaté vlasy
a vše co mám já chci jí dát,
pro tu co má nejvíc krásy...
Komentáře (3)
Komentujících (2)