ok, na stovku ještě počkám, šetřím ... :-), ty má kakaová, závorková /ve jménu těch nej, nej/
02.10.2007 11:52:00 | ni.va
Věřím v šťastné konce,
duhou pak půjdete spolu,
kde kopretiny a zvonce
z výšek Vás přenesou dolů.
A jejich sladká vůně
opojí Vás jak vína,
tajemná lesní tůně
omyje místa stinná.
Jeden v druhém pak tiše
spojíte svoje ústa
do těla láska píše
jak nádherně duše srůstá.
29.09.2007 15:00:00 | Inge