Anotace: ... nevim, zdali k teto basni neco dodavat. Je to vyjadreni zklamani z autorovi "zamilovanosti" ktera trva jiz 5 let (plati k dni 22.9.2007), ale nema naprosto zadnou odezvu. Bohuzel.
Ahojky tvá básen je depresivní,ale bohužel pravdivá. Mě taky krvácí srdce,ale pomalu se zaceluje a doufám že jednou bude natolik zahojené že se dokážu znova zamilovat a být štastná... držím palce at je ti lépe...
27.03.2008 18:29:00 | Nikče
palec k nebi.... To samé mám i já...,ale snad to trvá i déle.. držím pěsti..
29.09.2007 19:27:00 | Lumen