Anotace: Kdo chce potkat mořkou pannu musí si přivstat jsou vidět jen brzo po ránu .o)
je to krásné. Žádné "chabé" pokusy jako já:-D Ne, vážně. Moc se mi to líbilo, je to téměř jednoduché, ale vlastně plné emocí.
08.10.2007 19:42:00 | kraaska_
teda...tak to je něco...
musím říct, že být žena..nedokážu nepodlehnout..:))
06.10.2007 09:38:00 | Favi
Také bych ráda potkala třeba mořského muže, ale když já si ráda přispím ;-)
06.10.2007 00:19:00 | ona
Kdo brouzdá mořem rád
ten utopí se snadno
Zabloudit v cizích myšlenkách
tu totiž není radno ...
02.10.2007 00:23:00 | HarryHH
... no já jsem pochopila, že už se objevila a určitě to nebylo v půl čtvrté ráno ... to mořské panny ještě spí :-)
29.09.2007 22:33:00 | mamina