Milovat...
Anotace: ...co všechno znamená milovat???...
milovat,
není jen mít rád!
milovat,
značí i pravdu znát!
milovat,
je věda!
milovat,
to každý hledá!
milovat,
je krása!
milovat,
to každé srdce hlásá!
milovat,
to chtěl by každý!
milovat,
to prý je navždy!
milovat,
musel bys chtít!
milován,
můžeš též být
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__
Komentáře (0)