v dlaních voňavý šálek třímám
přivírám víčka
do tmy se dívám
první doušek je
hebká kůže tvoje
rty tisknu okraj
polibek tak horký
au
vdechuji vůni
jeho vnímám
tisknu ouško
a zuby ret
ztěžka polykám
jeho dravý vzdech
horký
až chlad obejme mě
vydechuji
obliny mých ňader
mu v dlaních zhrubly
tisku ho silněji
au ach
pálí!
otevřu oči
horký šálek v dlaních...