Buenas noches mi amor
Z hloubi noci voláš,
cítím to víc.
Plane měsíc
zjizvený od křídel
nebeských plavidel.
Vím, že mě znáš.
Bušíš ve spáncích,
tlučeš v srdci,
žiješ kdesi
v krajinách hispánských.
Rudé šaty a rety,
havraní vlasy,
chůzi seňority
Margarety asi.
Půlnočním pobřežím
příbojem běžím.
Zpáteční lístek
odplaví mi.
Jsi blízko.
Buenas noches
mi amor.
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Dota Slunská
Komentáře (5)
Komentujících (5)