Škoda
Anotace: škoda, že to takhle dopadlo....
Bolest v hrudi
Prázdno studí
Chlad bez lásky
Škoda…
Bolest v těle neochvěle
Slzy se valí
Jako kanály
Škoda…
Samota a ublížení
Nekonečné navíjení
Síla, která se na mě valí
Jsme dvě cizí, chladné skály..
Škoda…
Nemám proč žít,
Nemám kde být,
Nemám kam jít
Škoda…
Komentáře (1)
Komentujících (1)