Plné srdce lásky
Anotace: Prostě zamilovanost...
Je to zvláštní pocit,
a je to pro mne pocta
Tvých dlaní se zmocnit
A políbit Tvá ústa.
Dotek Tvých rtů s mojí tváří
Je nejkrásnější zážitek,
Svět se v mžiku rozzáří,
Je to nepřekonatelný prožitek.
Líbat Tě celý den i noc,
Je na mou nemoc lékem,
Na lásku jediná je pomoc,
Trávit čas s tím člověkem.
Nediv se mi teda lásko,
Že všechen čas já chci Ti dát,
Sladkých polibků já dám Ti na sto,
Můžeš lásku z mého srdce brát…
Komentáře (2)
Komentujících (2)