Pomsta

Pomsta

Anotace: Není to myšleno doslovně, jen jsem měla depku tak se předem omlouvám dotyčné osobě o které jsem tohle psala, že to není doslovně podle pravdy...

Jsem samotář,
ty jsi však lhář.
Nemám tě ráda,
nechci tě za kamaráda.
Ubližuješ holkám na počkání,
holkám, které nemají zdání,
o tom, že jsi velký lhář.
Co jim to zase nakecáš?
Ony si myslí, že pravdu říkáváš.
Já je však nenechám,
napospas tvým podivným hrám.
Ukážu jim co jsi zač,
konečně uslyším tvůj pláč!
Autor Trinny, 30.09.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel