Z duše bolesti
Anotace: ... proč ji chceme když tolik ubližuje?
Připadáš si prázdná,
bez citu, zrádná,
nevěrná,
bolestná,
zranitelná,
a sama tolik raní.
a přesto po ní tolik toužíme,
zdravé myšlenky rušíme,
citem co možná někde existuje,
duše, po louce pluje
a utíká, všem těm myšlenkám,
o ztátě,
zdradě,
bolesti,
ctnosti,
/slečen?/
nemilovaných
a odsuzovaných.
Komentáře (0)