Konec září
Rozsviťte lampióny
když večer nadchází,
sestry tvých očí
jsou hvězdy nad hrází...
Pohlaďte jazyk vínem
když říjen přichází,
krev mladých srnců
skapává do mlází...
Když v tobě voním,
tak mi to dochází...
...že když se miluje,
tak se neodchází...
Přečteno 521x
Tipy 5
Poslední tipující: Barunka.K, Žqáry, Verule
Komentáře (9)
Komentujících (9)