Bylas skvělá
Anotace: ... ten koncert neměl chybu ... snad uhodnete, kdo zpíval
Se slovy
stejně nebudeš mít větší hubu
než já
usínat v hvězdách budu
a snad
se zdá
že v kruhu
tančit se má
Se slovy
příště zase v létě
na lepším zpěváckým světě
než teď
a snad
příjdeš zase v šortkách
na duhu
jenž odlesk má
Tak se to nepodá
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
Komentáře (6)
Komentujících (6)