Pocit
Anotace: sama nebo ne? S někým a přece sama... zmatek... totální!
Jsem sama,
cítím tvou touhu.
Nemůžu s náma,
hrát si na mouchu.
Ona se vznáší,
já se teď trápím.
Ona mě zapráší,
já ji to vrátím.
Snažím se žít,
maska je šťastná.
Musím jen snít,
už nejsem krásná.
Proč láska tak bolí?
To život jí kolí!
Chci na světě šťastně si žít,
teď tomu tak není,
tak co smím mít???
Přečteno 501x
Tipy 2
Poslední tipující: Martíneček
Komentáře (2)
Komentujících (2)