Noční
Anotace: ... jen tiché kapky pod nohou mi šustí ...
Procházka ztichlým parkem
jen ty a já
a mokrá tráva pod námi
Kroky neslyšně lehké
měsíční hudba hrá
a hvězdné nebe vyzvání
Podaná ruka teple voní
kdo prožil zná
touží po krásném kování
Přečteno 637x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
Komentáře (7)
Komentujících (6)