Jedam: Tvůj koment mi rozchechtal ráno, ale to už víš ze vzkazu... :-D
DanielS: já se taky červenám... ale tak to fakt je... je příjemná, teplá... ta z dlaní... často mě Pavel takhle přepadne zezadu... a před zrcadlem :-)))
02.10.2007 14:08:00 | Levandule
Podprsenka z dlaní... sice se možná trochu červenám, ale ta metafora je geniální...
02.10.2007 13:59:00 | Daniel S.
ty máš prostě dle mně docela talent, a kdyby nebylo literu ani bys na to prostě nepřišla, verše ti sluší a mé duši též, mám tě ráda Vierko, před rokem bych tomu sama nevěřila...
01.10.2007 16:02:00 | Jarky
Všechny trumfy v ruce
neubrání jeho hlavu
do níž buší prudce
slova z tvého splavu ...
*- ... zn.: I zkušený vodák se nevyhne občasnému vymáchání ... :-))
01.10.2007 13:56:00 | HarryHH