Anotace: Omlouvám se, ale stejně nikdo netuší, jak moc to já prožívám! A přitom, asi nejspíš i chci!! Nejde zapomenout...
Líbí se mi první sloka, střed je o něco slabší...ale poslední verše jsou opravdu vydařené...:)
04.10.2007 19:11:00 | Severka
Díky za vzkaz. Ale musíš prominout, poezie není můj šálek čaje a tak to asi ani nedovedu správně ohodnotit. Báseň je to hezká, smutná, ale jak říkám. Já to hodnotit nedovedu, takže blíž se k tomu nemůžu nijak vyjádřit. Nicméně za pochvalu mojí tvorby ti moc děkuji a budeš-li mít náladu, čti moje povídky dál. I tobě přeji hodně inspirace do dalších prací.
01.10.2007 16:45:00 | Aliwien