Prokletí bláznosvství
V relativní prázdnotě
na křídlech typu zapomění
ve hranaté závorce
se mi vrací pocit provinění.
Ve hvězdách čtu si potají
v románu beztíže
útulné malé království
je mé svědomí.
Prokletí bláznovství
prokletí jako upomínku
na dobu minulou
ukrytou ve vzpomínku,
prokletí bláznovství
prokletí za výčitku
za cenu nemalou
vyřčenou v rytmu nářků
Prokletí!
V relativní práznotě
ve skvrnách tajných pokušení
v duševní nahotě
Já
král slabomyslných
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: Kaaťa, Jiřina
Komentáře (3)
Komentujících (3)