Tajemství
Anotace: které znám jen já a medvídek plyšový
V posteli bez nebes
zas sama uléhám
na nebi plno hvězd
však nikdo kdo mě zná
Plyšový medvídek
mohl by vyprávět
V krajkoví chycená
sametem rudě lesklým
postel pro tebe rozestlaná
s polštářem teskným
Plyšový medvídku
spi už a mlč
Pod dekou potají
noci si propláču
slůvka se prodají
schovaj do koláčů
Medvídek plyšový
usnul a spí
naštěstí se nikdo
nic nedozví
...
Přečteno 580x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
Komentáře (17)
Komentujících (17)