Vždycky když Tě políbím..
Vždycky když,
Tě letmo políbím,
pohltí mé srdce žár,
tu chvíli již nepustím..
Rozdmýchám ji v nás,
odhrnu Ti vlasy z čela,
a spáchám ten hřích zas,
jako by to bylo poprvé...
Vždycky když,
Tě letmo políbím,
mé rty skýtají v ráji,
a pak se rázem roztříští…
Pro Tě stojí žít Lásko..
Přečteno 835x
Tipy 5
Poslední tipující: LuciAngel, Radiii
Komentáře (5)
Komentujících (5)