Blues pre hanblivého..
Stretla som ťa náhodou
modré oči si mal sklopené,
na rande si prišiel s náladou
miesto ruže, víno červené.
Sedeli sme v prítmy sviečky
rozprávali sa očami
zaliezli sme pod obliečky
Ty nevedel si čo s rukami.
Tvár Ti krásne horela
keď dala som ti pusu.
Do očí som sa ti pozrela
a videla Tvoju nesmelú dušu.
Milovali sme sa nežne moc
ušlo to ani nevieš,
pretože v tú noc
dotkol si sa nebies.
Komentáře (1)
Komentujících (1)