Zda dovolíš
Chtěla bych Ti lásko říct
jak v Tvých dlaních hřeje láska,
když Tě vidím jsi jak spojení,
spojení všech živlů a to je krása!
Tvoje srdce ohněm hoří,
rozpálíš mě teplem duše Tvé,
když spíš jsi jak klidná voda,
voda v řece v níž odráží se nebe,
voda v řece něžné, roztoužené.
S Tebou
.....necítím už chladná rána
S Tebou
....cítím pevnou půdu pod nohama
S Tebou
...čerstvý vítr vlaje mi do plachet
Proto lásko chtěla bych
..s Tebou
prožít spoustu krásných let!
Přečteno 471x
Tipy 2
Poslední tipující: David., sluníčko sedmitečné
Komentáře (7)
Komentujících (6)