Výkřík do prázdna...
Anotace: Ta o tobě je...není dopsaná a nikdy dopsaná nebude...jen chvilkový záchvat...
Nechtěla jsem ti ublížit
A donutit tě šáhnout po žiletce.
Nechtěla jsem tě ovládat,
Jak maňáska v rukou herce.
Nechtěla jsem křičet o beznaději,
Která nad námi,jak černé mraky visí.
Nechtěla jsem ti říci slova,
Co spolu nijak nesouvisí.
Nechtěla jsem si ublížit
A nevědět kudy běžet mám.
Nechtěla jsem tě milovat,
A nevědět, že jsi můj krásný pán...
Komentáře (3)
Komentujících (3)