Víš ...
Anotace: ... ale ty asi nechceš
Tupá žiletka a ostrá slova
udělals ze mně zase vola
krve se nedořežeš
Stavěj se na hlavu
dělej si klauna
marné je snažení
pravdy se nedokradeš
Nejdu už tvým směrem
cukr míchám s jedem
pravdu snídá lež
Můžeš se snažit
ústupky dělat
netoužím být už
ta které spánek bereš
Víš ...
Přečteno 595x
Tipy 4
Poslední tipující: Barunka=o), jedam
Komentáře (10)
Komentujících (10)