Má to cenu sama v světě žít?
Anotace: O osudem zničené lásce.
Byli sme spolu, oddání vroucí láskou
tys odešel a nechals mě samotnou
v tom světě zloby
nenávisti,
kříku, bolu
a žalosti
v tom světě kruté doby
samotnou.
tys byl moje velká hvězda
co vedla mě od toho zla
když tu nejsi co já sama
nezkušená a zraněná
od amora se srdcem krvácejícím.
Nelze zapomenout na to co bolí
jsem tu sama v prohraném boji
bráním se a ze žalosti
vzpílám však nemám dosti
sil.
Však zbývá už tu jenom jedna ráda.
Skončit sama a být s tebou milována.
Vzit si život jedním tahem,
přestat dýchat
samým blahem udusit se
nebo zastřelit.
Však má to cenu sama v světě žítt??
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (2)
Komentujících (2)