Utopená v depresích

Utopená v depresích

Anotace: .....

Jsem utopená v depresích
Jak bezbranné zvíře.
Omdlívám a smutek mám,
Hniju v černé díře.

Bez nadějí, bez řečí,
Propadám se do tebe,
Zem, která mě nenávidí,
Zem, jež mé srdce zebe.

To je Tvá zem,
Co mám dělat,
Abych se z ní vyhrabala?
Nezbývá než doufat,
Že co měla jsem, jsem udělala.

Nezbývá, než bez řečí se ujmout svého osudu –
Další možnost: Vstát a říct: Já tu s Tebou nebudu!!!
Autor Ammazonic, 02.10.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí