S Tebou
Když jsem
s Tebou
je to jiný
někam pryč
zmizí
všechny mý strachy
a splíny
jako by nikdy nebyly
Jsou to ty chvíle
kdy toužím
zastavit čas
navždy
a nikdy
ho nespustit
aby jsi zas
nemusel
odejít
a já
opět nespadla
protože..
protože..
Jen s Tebou
je to jiný..
a krásný..
Přečteno 966x
Tipy 2
Poslední tipující: jesus of darkness
Komentáře (4)
Komentujících (4)