Dnes ráno zaslechla jsem trubku
Anotace: Prostá báseň o nepopsatelných pocitech zamilovaných. (pro Matěje...)
Dnes ráno zaslechla jsem trubku
Můj dech se vpíjí do Tvých nahých zad
Pomalu svlékám si svou tenkou bílou slupku
Tvou sladkou vůní ukájím svůj hlad
Okolo hrudi pevněji tě chytím
(umět tak popsat, jak se právě cítím…)
zůstaň, má lásko
(zůstaň na pořád…)
Přečteno 430x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)