Autopilot inteligence
Dnes chci psát
o lásce ke své ženě
to jsou chvíle
kdy nejsem dělníkem slov
prsty mám na nitích
srdce je nenápadně vede
za hrudní oponou
jen tiše vrním
a autopilot inteligence
to překládá do slov -
miluji tě jako smečka delfínů
jsi nádherná až moderátoři koktají
vzrušuješ mě nejen v přímém přenosu …
Tak to vidíš ženo moje
co to ze mě padá
vypínám autopilota
a plně pod kontrolou
svého mozku ti chci říct
že ...
... já s tím počkám
ať mi má kdo utřít
slzy z duše
Komentáře (16)
Komentujících (11)