Snad láska
Anotace: Tak si to hlavně nikdo neprte osobně, tak to prostě je :o)
Ženy to s námi umí.
Jediný smutný ksichtíček,
a chudák chlap jenom čumí,
a neví, co by vlastně řek.
Když něco mnoho chcete,
boty anebo zlatý náramek,
svou ženskost nezapřete,
ale jedině, když bude hned!
Každá jste kousek bohyně
v armádě nebezpečných saní,
když sedem něžným na klíně,
saháte po nejtěžsí zbrani.
Je to hra kočky s myší,
někde jsem četl
- snad LÁSKA.
Na tohle slovo každý slyší...
Nebo jsem se spletl?
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: Erion Fate, STIMPRE
Komentáře (4)
Komentujících (4)