Roztřesená
Miluji tě,
šeptám třesoucí se
trochu zmačkaně
šepot
vzlykot
třese se mi vzduch mezi rty
tiše, tiše
ne chci křičet
jak tě nemiluji
a utichat
sprcha
tiše, tiše
dlaněmi zapřená do stěny
kapky se mi chvějí na těle
a padají
dolů, dolů
měkce
hebce
jako když ti z čela padaly
na má nahá ramena
pšt!
tiše
jenom klid
kkkk kli klid
pst třese se ve vzduchu
tak potichu
teď už můžu říct,
že tě miluji
a
nebudu
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)