Pohlazení
Anotace: ...vyhladí vrásky na čele
Přišla jsem se podívat na Tebe,
muže mého hříchu,
na čele měl jsi jemnou vrásku,
asi nebylo Ti zrovna do smíchu.
Přišla jsem o trochu blíž,
abych slyšela Tvůj dech,
na čele měl jsi jemnou vrásku,
z úst unikl Ti jemný vzdech.
Přišla jsem přímo k Tobě,
zlehka na postel se posadila
na čele měl jsi jemnou vrásku,
má ruka ji něžně pohladila.
Snad mých prstů letmý dotyk
přinesl vnitřní uvolnění,
na čele vyhladila se jemná vráska
a Ty usmíval ses při probuzení.
Přečteno 554x
Tipy 7
Poslední tipující: kouzelníček, pavlis, Bíša, s.e.n
Komentáře (10)
Komentujících (9)