Jojo o tom píšu taky, znám to moc dobře... Bohužel..
Jinak krásně napsané
07.01.2008 21:04:00 | Erion Fate
super :) je to krásně napsaný, ten pocit je super popsanej, ale je to strašný, když se to prožívá :) estli to prožíváš tak upřímnou soustrast, protože to mám taky tak :) jinak fakt super básen :)
03.10.2007 18:34:00 | PoeziGirl