No words - No pain!
Anotace: Toto někdy platí doslova...
Někdy je lepší nechat myšlenky plynout v uzavřené skříňce vědomí,
nezranit, nechat v naději...
Přesto každý chceme vědět víc,
zkrátka je těžké beze slova myšlenky si číst...
a pochopit, co svírá nitro zoufalého
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: Azazen
Komentáře (2)
Komentujících (2)