Anotace: ?!?
Jestli jsi ji vážně zradil tak nevím jesli ti padne do náručí...já bych ti teda znova asi nemohla bezmezně věřit...ale i tak ti přeju hodně štěstí...a básničku schvaluju..!!
01.10.2005 16:24:00 | Karlička
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?