ulity
Nesu ti sůl
slzí
Tvého srdce
půl bije
a mého druhá polovina,
začíná být provinilá
Máme krizi
roztekla se po těle
v našem vztahu
došlo na revizi
každý si lehne
k televizi
tak jak si ustele
a ve své ulitě
čím dál tím víc jsme hluší
k slůvkám miluji tě
zaplétáme se
do sítě
barevných iluzí
v černobílé
touze
jsme nazí
Nesu ti sůl
slzí
Komentáře (2)
Komentujících (2)