Duše anděla
Plazím se k Tvé zemi
Čím dál tím blíž
Padám
Skáču jak anděl
To je můj úděl
Být Tvá múza,
Po tom toužím jen
Jsi nejandělštější sen
Umíráš
Umírám
Spolu
Společně
Ztrácíme
Statečně
Lásko
Co chceš
Mě asi ani ne, viď, že ne
Divoká bouře se mezi nás žene
Proč? Já ji nechtěla..
Mám duši anděla
Komentáře (5)
Komentujících (4)