Díky Pavlíku, hlavně to chtěla vědět pí. Vančurová, ta kupuje zájezd už letos tak aby věděla kdy má jet k moři a kdy na tábor. Taky s váma počíta a taktéž já. :-))
08.10.2007 19:23:00 | Jarky
Pěkná...jakoby měla zvukovou kulisu kapek, které ještě padají z okapů...:)
05.10.2007 15:58:00 | Severka
týý jooo:-)to je krásné:-)taková romatika...páteční:-)pěkný vikend přeji!
05.10.2007 15:34:00 | lonely.princess
... zajímavá forma ... napsáno s citem ... jen ty rýmy mi přijdou kapku otřepané a prvoplánové ... ale pokud potěšila alespoň jednu květinku ... splnila účel ... :-)
... už po mně jdou roboti se samopalem ... TRR ...
05.10.2007 12:35:00 | JardaCH
Rýmy srdce.
Tak ty jsi zajímavá forma? Chci jeden odlitek Pavlíka.
A taky jsi formát.
05.10.2007 09:02:00 | smudlinek