navěky, .... tak pokud se nemýlím
... tak to je sakra dlouho ...
*- ... nerozmyslíš si to ... radši ... :-))
- AJX - zn. AJaX ... na stopě ..
11.10.2007 16:34:00 | HarryHH
...Myslím , že tam ještě schází Labutí jezero a ty coby umírající labutěnka ...moc dobrý Hezký den Jirka Kavec
05.10.2007 14:57:00 | kavec
Co bych si stěžoval na fóru? Už jsem to dal právníkům!
Chtěj tisícovku za hodinu, parchanti. Proč já se víc neučil ...
Tak já miluju netopýra ...
To je ...
... vlastně ...
PARÁDA!
05.10.2007 10:50:00 | smudlinek
Už běžím ale z hlediska poetického vnímání lásky je tento text vybroušen do démantové čelenky spodiny lebeční v jeskyni plného pokladů cizelované krápniky roky čekající na netopýra Marcellovitého :-))
hele, jestli sem ti ublížila, běž se ztěžovat na forum, to bude přidavačů a tleskačů typu: no, neříkala jsem to, baví se na cizí účet, ta mrcha zrzavá...
05.10.2007 10:47:00 | Jarky
odevzdaný chlapec, vibruje chtíčem, třese se citovým sladkým prolínáním, rozdrapil svůj přední díl těla otevřel šuplíky horního patra aaby se mu tam zašít dala slast z pocitu být milována milovat....efekt: prokrvené dokonce i vlásečnice v konečcích prstů...tudiž zdravé přelévání vzrušené krve od mozku směrem dolů :-))
05.10.2007 10:01:00 | Jarky