Pár vět
Anotace: Stačilo říct málo a duši se ulevilo...
Stačilo říct jen pár vět,
zhroutil se Ráj a změnil se svět.
Venku noc a pláče nebe,
chtěla jsem dřív jenom tebe.
Jak ta jehla v kupce sena,
stala se ze mě jiná žena..
Jsem sama a nechci si lhát,
nebudu dál bojovat.
Krev z těla teče dál,
i upír by se rudé bál.
Stříbrný měsíc svítí mi na cestu,
a ty nejdeš pro svoji nevěstu.
Venku podzim, padá listí,
nejsme spolu, až to zjistí…
Je nám smutno, slzy tečou,
hodiny a dny stále se vlečou
Přečteno 525x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
Komentáře (1)
Komentujících (1)