Bolí mě
Anotace: Nevím, jestli čas nám zbývá...je to bída, strašná bída.
Bolí mě z Tebe srdce i hlava,
bolí mě – že už Tě nemám ráda,
bolí mě v duši každý sval a kout,
bolí TO – nemohu spočinout...
Samota Tebou umocněná,
samota směšná – co samotu nezná,
samota tíže – plná nicoty,
samota lepkavá – jako jsi Ty...
Není to život – jen únava,
není to život – jen živoření,
můj rozum tohle poznává,
ale srdce se bojí zatracení...
Přečteno 455x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
Komentáře (2)
Komentujících (2)