Zítřky na chvíli se jí ztenčí

Zítřky na chvíli se jí ztenčí

Anotace: a pak už jen chlapec klečí

smáčené štetce
krví našich srdcí

pírka nevznáší se už tak lehce
na zemi růže klečí

na polštáři
proleženém od dvou tváří

malá kaňka

dívka brečí

(zitřky na chvíli
se jí zas ztenčí)
Autor Joose, 05.10.2007
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Adrianne Nesser, somewhere
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel