Vidím tě všude...
vidím tě ve vodě
v každé kapce
nechci pít, ztratit tě z dohledu
vidím tě ve tmě
a radši bych oslepla,
než rozsvítila…
vidím tě v minulosti,
v budoucnosti ne
chci, aby čas šel pozpátku
vím, nepůjde…
nikdy!
chci zapomenout.
Přečteno 483x
Tipy 4
Poslední tipující: Judita, drsnosrstej kokršpaněl, excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)