Buď snem...
Anotace: ...když nemůžu spát
Buď jemným vánkem,
který hladí mé vlasy,
kapkou letního deště,
co dopadá mi na řasy.
Buď vůní ranní kávy,
která probouzí mé smysly,
hříšnou myšlenkou
s andělsky čistými úmysly.
Buď paprskem slunce,
kterému nastavuji kůži,
vůní okvětního lístku,
co zdobí rudou růži.
Buď ve sprše kapkou vody,
která stéká mi po těle,
učitelem všech tajů lásky,
pryč dejme zábrany nesmělé.
Přečteno 519x
Tipy 10
Poslední tipující: pavlis, el viento, Bíša, s.e.n, Monsignore
Komentáře (12)
Komentujících (12)